EQUIP HUMÀ

 

 

L'actiu més important de l'empresa és la seva  plantilla professional altament qualificada que consta de 70 persones, amb un equip directiu i tècnic en el sector de la construcció.

 

 

MAQUINARIA

 

Disposem d'un parc de maquinària moderna molt complert per realizar totes les activitats de la construcció de manera integral  i així poder garantir als nostres clients el compliment dels plaços d’execució acordats.

HISTORIA

SALVADOR SERRA, S.A. és una empresa constructora familiar, constituida l'any 1977 per Pere i Josep Serra al municipi de Camós, i posteiorment es traslladar a Porqueres a la comarca del Pla de l’Estany on actualment té les oficines, el taller i la planta de formigó.

 

L’empresa té una experiència adquirida de més de 40 anys en l’àmbit de la construcció  tant civil com d’edificació i realitza obres per l’Administració Pública i per empreses privades.

 

Amb el pas dels anys ha ampliat la seva activitat en el sector de producció  d’energia elèctrica, construïnt i  explotant  minicentrals hidroelèctriques i plantes d’energia solar.

SALVADOR SERRA,S.A .           CARRETERA DE PUJALS, S/N       CP. 17834         PORQUERES  (GIRONA)     (+34)  972 571 535  /  (+34) 972 570 536